SEConde Wijzer november

Blijf in een paar seconden op de hoogte

 

Liedje van de maand: November Rain – Guns N’ roses

Lieve SEC’ers,

Misschien hebben we elkaar al eens ontmoet in de Common Room of tijdens een college. Zo niet: ik ben Nathalie Sijbrands, master student Urban Sociology en altijd betrokken geweest bij SEC. Tevens ben ik voorzitter van de Common Room. SEC en de Common Room go way back: van biertjes met docenten en studenten in het Spinhuis, naar een barteam met veel SEC’ers op het Roeterseiland. Wij zijn een gezelligheidsruimte in REC-C, vlakbij de nieuwe ingang van gebouw A. De Common Room is geopend voor alle studenten van de sociale wetenschappen. Overdag wordt er vooral gestudeerd op onze megacomfortabele banken en later op de dag vloeit het bier rijkelijk. De volgende ochtend uitbrakken op deze zelfde banken, is ook helemaal prima 😉 ! De SEC bestuurskamer grenst aan onze ruimte, dus mocht je in de buurt zijn, kom eens gezellig langs! We hebben bier voor een euro en de bar is geopend vanaf 15 uur tot in ieder geval 19 uur, maar vaak blijven we tot later hangen. Geniet van deze nieuwbrief en tot snel!

Liefs,
Nathalie Sijbrands – Voorzitter Common Room

Weetjes

Helemaal te SEC: De prijzen!
De prijzen voor de winnaars van Helemaal te SEC zijn bekend. Dit lustrumjaar pakken we groots uit, want de persoon met de meeste punten wint een weekendje weg in een 3- of 4-sterrenhotel in Nederland, België, Duitsland of Frankrijk voor 2 personen!! Heb je nog niet meegedaan aan Helemaal te SEC, maar wil je toch kans maken op één van deze te SECce prijzen? Wees dan niet getreurd, want je kan nog meedoen! Zelfs voor de 30e plek is een prijs! Neem snel een kijkje op onze website voor de opdrachten van deze week en de uitleg van het spel.

Nieuw bestuur
Op de Algemene Ledenvergadering (ALV) van 16 oktober 2016, is het bestuur van 2016-2017 afgetreden en het bestuur van 2017-2018 officieel geïnstalleerd. Wat er besproken is tijdens de ALV is te lezen in de notulen die op de de website te vinden zijn. Tijdens de ALV zijn ook de plannen van het bestuur voor komend jaar gepresenteerd, ook deze zijn op de website te vinden!

Wachtwoord website
Onze nieuwe website heeft een aantal afgeschermde pagina’s, bijvoorbeeld voor foto’s en voor documenten van de algemene ledenvergadering. Om deze pagina’s te bekijken, moet het volgende wachtwoord gebruikt worden: norbertelias

Liedje van de maand
Vanaf heden gaat elke nieuwsbrief vergezeld met een liedje van de maan. Leuk om te luisteren terwijl je de nieuwsbrief leest!

Vooruitblik

02/11 – Twerk or treat – Halloween borrel
09/11 – Groepsdiscussie: gezondheidstrends
14/11 – Dam je lam
22/11 – Feest: Belle in Hell 

En elke donderdag borrelen vanaf 20:30 in Café Ruig!

Geef een reactie