SEConde Wijzer maart

Blijf in een paar seconden op de hoogte

Song of the month: Still Young – The Cat Empire
Lieve SEC-ers,

Je zou me kunnen kennen van de borrels, studiereiscommissie of andere SEC-activiteiten, maar zo niet: ik ben Birgit, eerstejaars sociologiestudent. En ja, je hoort het goed! Ik mag inderdaad dit jaar samen met Billie, Loraine, Annabel en Tanisha de studiereis organiseren! Ik schrijf dit een dag na de bekendmakingsborrel dus na maanden mijn mond houden, mag ik het eindelijk van de daken schreeuwen: we gaan dit jaar naar Malta! Het was wat gedoe met vliegtickets. Zo liet Ryanair ons niet boeken, was Air Malta een boeking kwijt en veranderden de prijzen per kwartier. Maar uiteindelijk is het allemaal goed gekomen en zijn we druk bezig om een fantastisch programma op te stellen. Ik hoop dat jullie na de bekendmakingsborrel net zo enthousiast zijn over Malta als ik. Denk aan: zonnetje, strandje en wat cultuur proeven (of een biertje, dat kan ook). Begint het bij jou nu ook te kriebelen? Schrijf je dan snel in! Deze ronde is een loting en staat open tot 15 maart. Tot op Malta (of natuurlijk op de borrels)!

Liefs,
Birgit

SEC zoekt 31e bestuur!

Wij zijn op zoek naar jou! Wil jij deel uitmaken van het 31e SEC-bestuur? Kan jouw CV wel een boost gebruiken? Wil je een onvergetelijk jaar meemaken? Nieuwe vriendschappen sluiten? Unieke ervaringen opdoen? Jezelf ontwikkelen en je grenzen verleggen?
Houd dan de berichtgeving over de functies en sollicitatieprocedure goed in de gaten of kom naar het besuursinformatie-moment op 8 maart! Wij zijn in ieder geval op zoek naar een voorzitter, secretaris, penningmeester, coördinator sociaal en een coördinator studieverdieping.
Kom voor meer informatie en een vrijblijvend gesprek langs in de bestuurskamer (REC-C0.06). En houd alvast rekening met de deadline voor het schrijven van een motivatiebrief. Deze is namelijk op 2 april.

Studiereis naar Malta (26/05 – 02/06)

Game of Thrones, felblauwe zeeën, enorm veel stranden en een eeuwenoude cultuur: Malta heeft het allemaal! Van zaterdag 26 mei tot en met zondag 2 juni neemt SEC jullie mee naar dit prachtige eiland voor slechts 385 euro. Wil jij met je studiegenoten een onvergetelijke tijd beleven op deze unieke studiereis? Tot en met 14 maart kun jij je nog inschrijven voor de loting! Wil je mee? Bekijk  dan onze Facebook voor meer informatie.

Open podium (13/03)

Het tweede en daarmee het laatst open podium van het jaar staat alweer op de planning. Deze keer samen met studievereniging Kwakiutl. Steel jij altijd de show op feesten en partijen? Geniet jij van aandacht? Kom je pas echt uit je schulp midden op dat podium? Heb jij net een nieuw talent ontdekt en wil je dat aan de hele wereld laten zien? Of ben jij beter in juichen dan in zingen, dansen of goochelen? Kom dan gewoon genieten van al het talent waar je door omringd bent. Klik hier voor meer informatie.

Liftweekend (16/03 – 18/03)

Het is alweer bijna tijd voor het spannendste weekend van het jaar. Van 16 tot en met 18 maart gaan we liften naar een buitenlandse locatie. Benieuwd waar we heen gaan? Klik dan hier voor de onthulling van de locatie. Het liften gebeurt natuurlijk in duo’s. Kan jij geen partner vinden of wil je dit een verrassing laten, dan kan je je ook alleen aanmelden. Wij koppelen je vervolgens aan iemand die zich ook alleen heeft aangemeld.

Vooruitblik

08/03: ALV #2
08/03: Bestuursinformatie-moment
13/03: Open podium
16/03 – 18/03: Liftweekend
29/03: Themaborrel

En elke donderdag borrelen vanaf 20:30 in Café Ruig!

Geef een reactie