Blijf in een paar seconden op de hoogte!

Song of the month: Summer in the City – Joe Cocker
Lieve SEC’er,

Misschien heb jij alle vorige SEConde Wijzers van A tot Z gelezen, of misschien is dit de eerste keer dat je deze nieuwsbrief opent. In beide gevallen: lees even door, want dit is de laatste SEConde Wijzer van het jaar! Ik heb verschillende personen een tekstje laten schrijven in de vorige SEConde Wijzers. In deze laatste editie grijp ik de kans om wat over mezelf te vertellen. Daarmee weet je meteen welke schrijver er achter al deze SEConde Wijzers schuil ging, want dat was ik.
Nu ik met een geopereerde knie thuis zit en dus helaas niet mee kan op studiereis naar Malta :’(, heb ik tijd om terug te blikken op het afgelopen jaar. Ik ben dit jaar de SECretaris van SEC. Mocht je denken dat dit een saaie functie is, dan heb je het volledig mis. Het is namelijk de meest veelzijdige functie van het bestuur. Als secretaris ben je de spil binnen de vereniging. Ik beheer alle sociale media en de e-mail, waardoor ik precies weet wat er allemaal speelt. Daarnaast kan ik als voorzitter van de promotiecommissie mijn creativiteit volop uiten.
Ik heb ervaren dat het erg leuk is om als team samen te werken en iets moois neer te zetten. Ik heb erg veel nieuwe contacten opgedaan. Niet alleen binnen SEC, maar ook met mensen van andere sociologieverenigingen. Zo heb ik alle universiteiten afgereisd waar sociologie wordt gegeven, om het Landelijk Sociologie Congres te organiseren.
Hoewel ik het samenwerken in een bestuur erg ga missen, krijg ik ook weer de tijd om me te focussen op mijn studie en hobby’s.
Ik wens je een hele fijne zomer. De volgende nieuwsbrief ontvang je van de pen van de nieuwe secretaris.Liefs,
Sophie Smit

Bekendmaking bestuur ’18/’19

Hoera! Hoera! Het nieuwe kandidaatsbestuur is bekend! Met veel trots presenteren wij het 31e kandidaatsbestuur voor 2018/2019:
•    Nordine Bendriss – Voorzitter
•    Nina Hooyer – Secretaris
•    Birgit Peters – Penningmeester

Reünieborrel studiereis (07/06)

Deze week is een deel van de SEC-leden niet te vinden in Amsterdam en zelfs niet in Nederland. De studiereis naar Malta is namelijk in volle gang! Ben jij benieuwd naar alle foto’s en verhalen, wil je zien hoe bruin iedereen is geworden of wil weer even jouw herinneringen oproepen aan dit prachtige eiland? Kom dan op 7 juni, naar Café Ruig en waan jezelf (weer) even op het zonnige Malta.

Excursie Groningen (15/06)

Het is weer tijd voor de jaarlijkse excursie. Deze keer reizen we af naar Groningen, de studentenstad van het hoge noorden! We zullen in ieder geval een bezoekje brengen aan de universiteit, de Martinitoren beklimmen en bier drinken op de Grote Markt. Voor slechts 3 euro verzorgen wij voor jou een volle en culturele, maar vooral erg gezellige dag! Schrijf je hier in.

Lustrum Eindfestival – SEC on the Beach (19/06)

Nu het einde van het academisch jaar nadert, is het tijd om dit jaar af te sluiten. Daarom keren wij terug naar de Rolling Rock Kitchen voor het  Lustrum Eindfestival, SEC on the Beach. Onze eigen docent, Christian Bröer verzorgt een salsaworkshop en de enige echte Don Weenink komt optreden met zijn band Footprints!! Verder worden de Helemaal te SEC prijzen uitgereikt en als kers op de taart kan je voor 5 euro mee dineren. Als je mee wil eten moet je je wel eveninschrijven.

Vooruitblik

07/06: Reünieborrel studiereis
15/06: Excursie Groningen
19/06: Lustrum Eindfestival – SEC on the Beach

En elke donderdag borrelen vanaf 20:30 in Café Ruig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *