SEConde Wijzer januari

Blijf in een paar seconden op de hoogte

Song of the month: Brand New Day – Sting

Hey, ik ben Luca en ik zit momenteel in mijn eerste jaar van de studie sociologie. De kans is groot dat je mij al een keer op een van de borrels of andere studie gerelateerde dingen hebt gezien. Ik ben ook altijd down voor een biertje, voornamelijk gelijk na de tentamens. (De tentamens gaan we trouwens niet bespreken, want dat is misschien wel de reden dat jullie mij alleen maar dit jaar gaan zien). Zelf zit ik ook in de feestcommissie, waar wij altijd proberen om elk feest of wat dan ook zo goed en zo leuk mogelijk te laten verlopen voor alle feestgangers.
Januari gaat beginnen en zo ook weer een nieuw jaar vol met leuke activiteiten, goeie feesten en voornamelijk veel drank. En over veel drank gesproken, kom allemaal 11 januari naar de nieuwjaarsborrel en begin het jaar goed.

Thee, chocolademelk en koekjes!
De bestuurskamer heeft op 9 januari haar halfjaarlijkse grote schoonmaak. Kom na deze datum een keertje gezellig langs om te bekijken welke kleur de vloer eigenlijk heeft ;). Dan zitten wij klaar met thee, chocolademelk en, zolang
de voorraad strekt, ook koekjes!

Nieuwjaarsborrel (11/01)
Om het nieuwe jaar goed te beginnen, zal er op de eerste donderdag na de vakantie een nieuwjaarsborrel zijn! Bij deze borrel zal champagne natuurlijk niet ontbreken! Kom in je meest fancy outfit naar Café Ruig en proost met ons mee op het nieuwe jaar!

Career event (15/01)
Denk je wel eens na over de verschillende doorstudeer-mogelijkheden na je Bachelor Sociologie? Of juist helemaal niet? Ben je meer een urban tracker, migration socioloog of raak je nooit uitgepraat over Gender? Tijdens dit Career event krijg je de mogelijkheid om meer inzicht te krijgen in de verschillende beschikbare masters aan de UvA. Loop langs de mini-mastermarkt in de Common Room, waar verschillende masterstudenten wat over hun master vertellen en maak kennis met de verschillende mastertracks!

Antwerpen omver werpen! (2/02 – 4/02)
Het eerste semester zit er alweer op en de lustrumcommissie heeft besloten het tweede semester knallend te beginnen. SEC viert haar 30ste verjaardag met een weekend weg naar Antwerpen! Van 2 tot en met 4 februari gaan we de grens over om een weekend cultuur te snuiven, kroegjes te bezoeken en even de ellende van het nieuwe semester te vergeten.
Zonder jou is het weekend natuurlijk niet compleet. Dus plunder je spaarpot, pak je tas alvast in en ga met ons mee een weekend lang de de 30ste verjaardag van SEC vieren! Klik hier voor meer informatie en schrijf je in.

Vooruitblik

11/01: Nieuwjaarsborrel
15/01: Career Event
18/01: De Andere Blik
02/02 – 04/02: Antwerpen omver werpen!

En elke donderdag borrelen vanaf 20:30 in Café Ruig!

Geef een reactie