SEConde Wijzer februari

Blijf in een paar seconden op de hoogte

Song of the month: Can’t hurry love – Phill Collins
Hallo allemaal,

Ik ben Tanisha en ik ben zoals jullie waarschijnlijk weten de voorzitter van het 30e bestuur van SEC. Nu zul je je misschien afvragen, heel leuk voorzitter zijn, maar wat doe je dan de hele dag? Als voorzitter zijn er wat dagelijkse bestuurstaken die ik moet doen. Een paar voorbeelden hiervan zijn het voorbereiden en het voorzitten van onze wekelijkse vergaderingen, stapels en stapels mails beantwoorden, contact houden met de afdeling, zoveel mogelijk namen van leden onthouden en aanwezig zijn op alle leuke evenementen die we organiseren! Daarnaast is het ook mijn taak om met alle plezier ondersteuning te bieden aan de rest van het bestuur waar dit nodig is.

Daarbij zitten alle voorzitters van de faculteit samen in het bestuur van de faculteitsvereniging. Met deze faculteitsvereniging organiseren wij 9 februari een activiteit, Internet: Connect or Reject?en verderop in het jaar een vet gezellig feest waarvan het thema gauw bekend zal worden gemaakt!

Hiernaast heb ik dit jaar de enorm leuke taak om de studiereis te coördineren! Jullie zullen nog even in spanning moeten afwachten wat de bestemming is; de bekendmakingsborrel is 22 februari dus wees erbij! Er is dus genoeg te doen deze maand! Check de maandagenda onderin de Seconde Wijzer en hopelijk zie ik jullie op alle evenementen en borrels!

Liefs,

Filmavond: Democrats (06/02)
Hoogte- en dieptepunten wisselen elkaar in rap tempo af. Er wordt gelogen, geacteerd en gedraaid. Aantijgingen worden weggelachen en er wordt gestreden voor idealen. Democrats is een spannende, meeslepende en ontluisterende documentaire met een uitkomst die je niet had gehoopt maar wel vanaf het begin af aan zag komen. Wil je deze film ook zo graag zien? Klik dan snel verder naar ons Facebookevenement.
Internet: Connect or Reject? (09/02)
In samenwerking met alle studieverenigingen van de Faculteit van de Maatschappij en Gedragswetenschappen organiseren we een informatieve lezing met workshops over internet!
Vanuit elke studierichting zal er een andere blik geworpen worden op het internet. Internet kan je namelijk maken of kraken. Tussen de rondes door zorgen wij voor een gratis maaltijd. We sluiten de avond af met een borrel! Geïnteresseerd? Lees dan snel verder…
Landelijk Sociologie Congres: Identiteit (19/02)
Eén dag per jaar komen geleerden uit alle uithoeken van het land samen in Utrecht tijdens het Landelijk Sociologie Congres. Dit jaar draait alles rondom het thema Identiteit! Laat je inspireren door de verschillende lezingen, oriënteer je op een master bij de mastermarkt en maak kennis met sociologiestudenten uit een andere stad. Uiteraard wordt er gezorgd voor een luxe lunch! Houd ons Facebookevenement in de gaten voor informatie over de verschillende sprekers en het inschrijfformulier.
Halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering (22/02)
Neem een kijkje achter de schermen van het bestuur van SEC. Kom op 22 februari naar de Algemene Ledenvergadering (ALV), waarin het bestuur verantwoording aflegt over wat zij het afgelopen halfjaar heeft gedaan. Dit wordt gedaan a.d.h.v. half-jaarverslagen en een financieel verslag.
Niets is er zo leuk als een vergadering gecombineerd met lekker eten, daarom wordt er ook gezorgd voor een lekkere maaltijd! Klik op de deze link voor meer informatie over de ALV.
Lustrumgala: 30 & Fabulous (28/02)
Het zal jullie vast niet ontgaan zijn: SEC wordt dit jaar 30 en dat vieren we met een fabulous gala! Kom op woensdag 28 februari in je mooiste glitterjurk of chicste pak naar ‘De Ebeling’ en hef samen met ons het glas. Zorg ervoor dat je dit prachtige feest niet mist en schrijf je snel in. Een ticket kost slechts 3 euro! Meer informatie vind je hier.

Vooruitblik

02/02 – 04/02: Antwerpen omver werpen!
05/02 – 08/02: Boeken ophalen
06/02: Filmavond: Democrats
09/02: Internet: Connect or Reject?
19/02: Landelijk Sociologie Congres: Identiteit
22/02: Halfjaarlijkse ALV
28/02: Lustrumgala: 30 & FabulousEn elke donderdag borrelen vanaf 20:30 in Café Ruig!

Geef een reactie