SEConde Wijzer december

Blijf in een paar seconden op de hoogte

 

Liedje van de maand: Rudolf the Rednosed Reindeer – The Baseballs

Hoi!

Ik ben Esther en dit jaar ben ik de coördinator sociaal van het 30e SEC-bestuur! Ik zit nu in mijn tweede jaar van sociologie en dat bevalt me erg goed. Dit jaar doe ik de helft van de reguliere vakken en hiernaast volg ik honoursvakken. Vorig jaar hebben jullie mij al op vele borrels en activiteiten kunnen zien, dit jaar zal ik daarnaast ook veel in de bestuurskamer te vinden zijn. Dus kom gezellig langs voor een kopje thee of een rijstwafel met pindakaas 🙂

In mijn functie heb ik drie commissies onder mijn hoede. Ik ben voorzitter van de Feestcommissie en samen zorgen wij voor de leukste borrels en andere feestelijke activiteiten. Zo organiseren we komende donderdag in plaats van de borrel het decemberdiner. Deze avond belooft een diner met een feestelijk lustrumrandje, waar ook de afdeling van sociologie is uitgenodigd. Schrijf je nog snel in voordat het vol zit! Ook ben ik coördinator van de Commissie Externe Activiteiten en de Lustrumcommissie.

December staat voor de deur zo ook de winter en zijn bijhorende feestdagen! Het is een maand die mij doet denken aan lichtjes in het donker, koude voeten van de sneeuw en warme chocolademelk voor de open haard. Uiteraard horen ook alle feestdagen hierbij, op welke manier je die ook viert. Vanuit het hele bestuur wensen wij iedereen fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar! Geniet van de vakantie en tot in 2018!

Weetjes

Algemene voorwaarden herschreven
Naar aanleiding van de Algemene Ledenvergadering van 16 oktober 2017, hebben wij besloten om de Algemene Voorwaarden aan te passen: de artikelen 8.4 en 8.5 zijn gewijzigd en artikel 8.6 is toegevoegd. Zonder tegenbericht ga je automatisch akkoord met deze Algemene Voorwaarden. De Algemene Voorwaarden vind je hier. Loop even langs de bestuurskamer (REC-C0.06) als je nog vragen hebt.

Foto’s
Het heeft even geduurd in verband met de het ontwikkelen van de nieuwe website, maar de foto’s van de afgelopen activiteiten staan nu allemaal op de website. Je krijgt toegang tot de pagina met het wachtwoord: ‘norbertelias’ (dit wachtwoord is eveneens van toepassing op sommige andere pagina’s). Neem snel een kijkje!

 

Studiezalen beschikbaar
Het is alweer bijna tijd voor de tentamens. Om jullie te helpen met studeren, zullen wij in de collegevrije-week studiezalen voor jullie reserveren op de altijd drukke Roeterseilandcampus. Meer informatie hierover volgt binnenkort op de Facebook.

Open Podium (4/12)
Alles is mogelijk tijdens het eerste open podium van het jaar op 4 december. Dansen, zingen, goochelen, een instrument bespelen, dichten of cabaret? Zomaar een paar ideetjes, want de mogelijkheden zijn eindeloos! Heb jij verborgen (of misschien al bekende) talenten en wil je deze graag delen met je studiegenoten van sociologie en studenten van de pedagogische wetenschappen (je leest het goed, het open podium is in samenwerking met Comenius)? Twijfel dan niet en schrijf je in! Heb je last van podiumvrees of houden jouw talenten zich ook voor jou verborgen? Kom dan vooral langs als toeschouwer en ga een maandagavond vol verrassingen tegemoet! Kijk hiervoor meer informatie over het evenement en de inschrijvingen.

Decemberdiner (7/12)
December is de maand van gezelligheid, lekker eten, samenzijn, lichtjes en feestdagen. Dit komt allemaal samen in het jaarlijkse decemberdiner! Bij dit decemberdiner krijg je voor slechts 10 euro een driegangenmenu in de mooie locatie Sporting West. Dit jaar is het decemberdiner extra bijzonder, want het heeft een speciaal lustrumrandje. Dit betekent dat er ook docenten uitgenodigd zijn! Schrijf je snel in en breng deze gezellige maand een warme avond door met je favoriete sociologen. Klik hier om je in te schrijven en voor meer informatie over het evenement. Wees er snel bij want vol is vol.

Vooruitblik

04/12 – Open podium
07/12 – Decemberdiner
21/12 – Kerstborrel

En elke donderdag borrelen vanaf 20:30 in Café Ruig!

Geef een reactie