Nieuwsbrief September

Welkom bij de eerste nieuwsbrief van dit fantastische academisch jaar. Klaar om weer de boeken in te duiken? En genoeg Sec on the beach gedronken deze vakantie? Dit jaar is voor SEC een uniek en bijzonder jaar, want het is een lustrumjaar. Onze studievereniging viert dit jaar haar 30ste verjaardag! Een parel jubileum! Helemaal te SEC! Als voorzitter van de lustRUMcommissie ben ik gevraagd om een inleiding te schrijven voor de eerste nieuwsbrief. Samen met de commissie gaan we van het lustrumjaar een feestend academisch jaar maken met unieke activiteiten en feesten. Denk aan een gala, lustrumalmanak, lustrumreis, lustrumfestival en een fantastische SEC-competitie.
Vier jaar geleden begon ik jong en onbezonnen aan de beste opleiding die je in Nederland kan krijgen, een bachelor sociologie aan de UvA. Na jaren van Marx, Durkheim en Weber, maar ook van feesten en prachtige borrels, heb ik mijn bachelor afgerond. Komend jaar begin ik aan mijn master, waarnaast ik het privilege heb om de lustRUMcommissie voor te zitten. Samen met de commissie en alle leden van SEC gaan we van onze 30ste verjaardag een feest maken!
Ideeën/suggesties voor het lustrumjaar? Foto’s voor de almanak? Lid worden van de lustRUMcommissie? Mail naar joesdirkx@gmail.com.

– Joes Dirkx (voorzitter lustrumcommissie)

Boeken

 • Boeken ophalen (04/09)
  Je kan je boeken van maandag 4 tot en met donderdag 7 september bij ons in de bestuurskamer (REC-C0.06) komen ophalen. Deze is elke dag geopend van 11:00 tot en met 17:00 uur.
 • Tweede ronde boekverkoop (19/09)
  Nog geen boeken besteld? Dan kan je deze tot en met woensdag 6 september 23:59 bestellen via deze link. Vanaf maandag 11 september tot en met donderdag 14 september kunnen de boeken opgehaald worden in de bestuurskamer (REC-C0.06).

Nieuwe algemene voorwaarden
SEC heeft haar algemene voorwaarden vernieuwd. Met name de betalingsvoorwaarden en -termijnen zijn gewijzigd. Lees hier de volledige tekst.

Algemene Ledenvergadering (21/09)
Kom op 21 september naar de ALV, luister naar de plannen voor het nieuwe academisch jaar en werp een kritische blik op de beleidsplannen. Er zal gratis eten zijn en na afloop gaan we door naar de borrel! De precieze tijd en locatie zullen later bekend gemaakt worden.

Introductieweekend (22/09 – 24/09)
Leer jouw nieuwe studiegenoten beter kennen op het gezelligste weekend van het jaar. Het introductieweekend vindt plaats van vrijdag 22 tot en met zondag 24 september en is alleen voor de eerstejaars- en schakelstudenten. Aanmelden kan hier.

Borrel
Super gezellig! Elke donderdag borrelen we vanaf 20:30 samen met Kwakiutl (antropologie) op een top locatie. Sinds dit jaar hebben we een nieuwe borrellocatie: Café Ruig. Kom langs en verken deze plek met ons!

 • Eerste borrel (07/09)
  Aanstaande donderdag is het zover: de eerste borrel van het jaar! Kom gezellig langs om je vakantieverhalen te vertellen aan je favoriete sociologen en antropologen.
 • Lustrumopeningsborrel (14/09)
  SEC bestaat 30 jaar en dat moet gevierd worden. Op 14 september zullen we dit jaar feestelijk beginnen met een lustrumborrel in onze vaste borrellocatie.

Data

07/09 – Eerste borrel
14/09 – Commissie informatie moment
14/09 – Lustrum openingsborrel
21/09 – Algemene ledenvergadering
22/09-24/09 – Introductieweekend

Geef een reactie