Wij zijn op zoek naar buddy’s!

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Vind jij het leuk om in september een aantal eerstejaarsstudenten (mix Nederlands & internationaal) wegwijs te maken op de UvA en in Amsterdam? Meld je dan aan als buddy! Niet alleen is het natuurlijk een hele leuke manier om in contact te komen met de nieuwe sociologiestudenten, maar je bent ook echt een grote hulp en jouw inzet wordt zeer gewaardeerd. Daarnaast doe je ook vaardigheden op die je op je CV kan zetten zoals interculturele communicatie en organisatietalent.

Wat wordt er van een buddy verwacht?

Nieuwe studenten lopen vaak tegen dingen aan en hebben nog geen sociaal netwerk. Jij kan ze helpen aansluiting te vinden op de UvA zodat ze zich betrokken voelen bij de universiteit en de studievereniging. Het is aan jou wat jij met jouw groepje eerstejaarsstudenten wilt gaan doen. Neem ze mee naar de borrel of een andere activiteit van SEC, ga pannenkoeken eten, neem ze mee naar een park, ga koffie met ze drinken en sta voor ze klaar als zij vragen hebben over de UvA, Amsterdam en het studentenleven. Het zijn van een buddy hoeft niet veel tijd in beslag te nemen, het gaat voornamelijk om het doen van een aantal leuke sociale activiteiten in het begin van het studiejaar en bereikbaar zijn voor vragen. Uiteraard hoef je niet alles zelf uit te zoeken en word je hierin ondersteund.

Enthousiast geworden? Meld je dan aan via dit formulier.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur dan een email naar de student-assistent internationalisering Claire Slingsby (a.c.slingsby@uva.nl).

 

Leave a Reply