Boeken

Studieboeken semester 2
Nu het eerste semester er bijna op zit, is het weer de hoogste tijd om je studieboeken (bachelor of pre-master) te bestellen! Bestel ze via deze link en krijg de mooiste kortingen! Bestellen kan tot en met woensdag 31 januari, 23:59 uur.

Hoe werkt het: Selecteer SEC > jouw programma (bachelor of schakel) > jouw jaar > semester 2. Vink de boeken aan die jij nodig hebt, en bestellen maar!
LET GOED OP! Vink aan dat je al SEC-lid bent, anders komt er een SEC lidmaatschap in je winkelwagentje te staan!

Boeken ophalen: De bestelde boeken kun je ophalen in de bestuurskamer (REC-C0.06) van maandag 5 februari tot en met donderdag 8 februari tussen 11:00 en 17:00 uur.

Als je nog vragen hebt kun je altijd gezellig langskomen in de bestuurskamer of een mailtje sturen naar sec@sociologen.nl.

Boekverkoop
SEC verzorgt aan het begin van elk semester de boekverkoop via Athenaeum Boekhandel, waar je jouw studieboeken met korting kunt bestellen. De korting kan oplopen tot wel 20%!

Athenaeum-kortingspas
Als lid van SEC kom je in aanmerking voor een Athenaeum-kortingspas. Met deze pas krijg je zowel in de winkel als online 10% korting op alle niet-Nederlandstalige boeken. Kom langs in de bestuurskamer (REC-C0.06) om deze pas op te halen of vraag je persoonlijke kortingspas aan bij sec@sociologen.nl. Iedereen die dit jaar via ons boeken bij Athenaeum Boekhandel heeft besteld, heeft deze pas al in zijn bevestigingsmail ontvangen!