Landelijk Sociologie Congres

Landelijk Sociologie Congres


februari 19, 2018

12:00 pm - 4:15 pm


Op maandag 19 februari komen geleerden uit alle uithoeken van het land samen in Utrecht, tijdens het Landelijk Sociologie Congres! Laat je inspireren door verschillende lezingen rondom het thema Identiteit en maak kennis met sociologiestudenten uit een andere stad. Ook zal er een mastermarkt aanwezig zijn en uiteraard wordt er gezorgd voor een luxe lunch!

Identiteit; recentelijk een veel besproken en bediscussieerd onderwerp. Maar wat is identiteit nu precies? Welke aspecten komen samen om je identiteit te vormen, hoeveel keuze heb je in je identiteit en wat voor rol speelt het in je leven? Dit alles en nog meer kan je te weten komen tijdens het Landelijke Sociologie Congres 2018!

Programma
In drie verschillende rondes zal je kennis maken met diverse dimensies van het fenomeen identiteit:

  1. Opening
  2. Ronde 1: Persoonlijke identiteit
  3. Luxe lunch en mastermarkt
  4. Ronde 2: Nederlandse identiteit
  5. Ronde 3: Europese identiteit

Zes sprekers gaan in drie rondes verhaal houden over de verscheidene vormen van identiteit en hoe we hier naar kunnen kijken. Onder de sprekers bevinden zich: Rogier van Reekum, Khalid Boutachekourt en Arnoud-Jan Bijsterveld.

Koop nu je ticket voor de meest interessante sociologie-lezingen van het jaar! Inschrijven kan via deze link voor slechts 5 euro.

Neem voor meer informatie een kijkje op de website of het Facebookevenement.